keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Danny Noriega


Otetaan seuraavaksi tarkempaan tarkasteluun American Idols, 7.kaudelta oleva laulaja joka varmasti monen harmiksi tipahti jatkosta semifinaaleissa, vaikka olisikin ollut rahkeita pitemmälle. Oliko syynä tippumiseen lopulta se, että Danny sanoi olevansa täysin omana itsenään tällä kertaa kilpailemassa? Sitä voidaan vain arvuutella. Samaisen kauden voittaja oli David Cook ja toinen David Archuleta.

Daniel 'Danny' Anthony Noriega syntynyt Syyskuun 29, 1989 Azusassa, Californiassa. Hän kokeili onneaan myös aiemmalla kaudella, tipahtaen Hollywoodissa. 
Tarkkoja tietoja hänen tulevaisuudestaan on nopeasti vaikea löytää, mutta joidenkin tietojen mukaan hän työstää esikoisalbumiaan vasta. Amazonissa on myynnissä hänen kappale, Poisonous Cure, mutta Youtubesta löytyy enemmänkin musiikkia. Onko kuitenkin käynyt niin, että suosio ei ollut tarpeeksi suuri levy-yhtiöille, levyn tekemiseen.
No itse odotan mielenkiinnolla kuitenkin josko levy ilmestyisi kuitenkin. Sillä aikaa voi upeaa ääntä kuunnella vaikka yksittäisten biisien kautta.
Tässä pari esimerkkiä mitä tarkoitan jos artisti on tuntematon:

Danny Noriega - Inside My Head

Danny Noriega - 24/7